Bil

Hyundai Accent

Se upp Los Angeles - den helt nya Hyundai Accent 2018 debuterade i USA på Orange County International Auto Show 2017 i Anaheim, Kalifornien.

Visst har Accent redan gjort sin internationella debut tidigare i år i Toronto. Oavsett kommer Hyundais femte generationens subcompact sedan att komma till återförsäljare i höst. Men om du letar efter en varmare hatchback-version kan du glömma det eftersom den kroppsstilen har tappats.

Årets modell förpackar en 1,6-liters 4-cylindrig motor som erbjuder 130 hästkrafter och 119 kilo fotvrid enligt Hyundai.

Den sparsamma fyrbingen är kopplad till en standard 6-växlad manuell eller en 6-växlad automatisk växellåda med både normal- och sportknappar - woo-hoo!

Det är klokt att den lilla sedanen får ett nytt kaskadgaller som flankeras av omlindade strålkastare och en sportig ny främre läppspoiler. [Sätt in "sizzle" -ljudeffekt här.

Premium-uppgraderingar inkluderar projektorstrålkastare med LED DRL, dimljus, soltak, 17-tums legeringshjul och LED-baklyktor. Hyundai slår fram Accentens "svepande takprofil och skarpa karaktärslinjer som kör bilens längd" och möter dess smala LED-bakljusstrålkastare.

54,5 procent av det senaste accentet består av Advanced High Strength Steel - upp 13 procentenheter från fjärde generationen, säger vi. Dessutom förbättrades Accents torsionsstyvhet med 32 procent. Trevlig.

För 2018 är Accenten större och har mer inre rum än den tidigare modellen. Hyundai hävdar att accenten är bredare med 1,2 tum, och den totala längden har ökat med 0,6 tum, men ändå förblir dens höjd densamma. Den mäter nu 68,1 x 172,6 x 57,1 tum (L x B x H) och dess hjulbas ökade med 0,4 tum och mäter in på 101,6 tum.

Inuti är bakre kameran standard med en 5-tums färg pekskärm eller en 7-tums uppgradering av ljudsystem för skärmen som är Android Auto och Apple CarPlay-vänliga. Accent sedan passagerarvolym är upp till 103,9 kubikfot och Hyundai hävdar att den har "mer inre och lastvolym än Ford Fiesta och Toyota Yaris."

Standard säkerhetsgods inkluderar ett system med sex krockkuddar, elektronisk stabilitetskontroll, fordonsstabilitetshantering, dragkraft och ABS. Prissättning har inte tillkännagivits just nu, men Hyundai uppger att Accent 2018 kommer att finnas tillgängligt i november.

relaterade artiklar

Stänga